Search feature doesn't work

7 posts / 0 new
Last post
sddarkman619
Offline
Last seen: 3 years 8 months ago
Joined: 08/10/2020 - 02:15
Search feature doesn't work

How do I search for posts on here is the google search feature in the upper right doesn't show results for anything?

TIA.

 

Greg A
Greg A's picture
Offline
Last seen: 1 day 16 hours ago
SOI-AdministratorLifetime Member
Joined: 11/02/2013 - 20:45
Just Tested

Just tested and search is working fine in Edge, Safari, and Chrome on multiple computers. Maybe you have settings on ur computer or browser that are blocking display on search.

Our Trailers:
2015 19 Escape

Buying or Selling Molded FG Trailers:

Fiberglass-RV-4Sale

ac0gv
ac0gv's picture
Online
Last seen: 21 min 16 sec ago
Joined: 09/22/2016 - 13:57
What browser?

I have never had search work on Fire fox

sddarkman619
Offline
Last seen: 3 years 8 months ago
Joined: 08/10/2020 - 02:15
ok it works in other browsers

ok it works in other browsers but not firefox. which si what I use primarily.

Might want to look into that.

 

Mr.T
Mr.T's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 16 min ago
Joined: 07/21/2020 - 12:22
Search works with Firefox...

On my computer, the search works in Firefox if ad-block plus is turned off for scampowners.com.  Ad-Block Plus is a very common add-on to Firefox, so that might be the fix.  If an ad-blocker is in use (on any browser), that's the first thing to try if something doesn't work.

If it's been a long time, or someone else installed Ad-Block Plus, click on the red icon with ABP in it near the upper right corner of the Firefox browser.

Greg A
Greg A's picture
Offline
Last seen: 1 day 16 hours ago
SOI-AdministratorLifetime Member
Joined: 11/02/2013 - 20:45
Firefox

Just tested with Firefox, latest download and Search on SOI worked perfectly.

I'd say it probably is related to the use of an add on adblocker which would need to be disabled to use Firefox with search.

Our Trailers:
2015 19 Escape

Buying or Selling Molded FG Trailers:

Fiberglass-RV-4Sale

ac0gv
ac0gv's picture
Online
Last seen: 21 min 16 sec ago
Joined: 09/22/2016 - 13:57
Yes...

It was the ad blocker in my case.

TNX